Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Adminsysteem voor beheer van GPC-Codes

Adminsysteem voor beheer van GPC-Codes

GPC staat voor Global Product Classification en is een wereldwijd classificatiesysteem voor producten in de meest uitgebreide zin van het woord. Deze wereldwijde standaard van productclassificering zorgt er voor dat producten op basis van bepaalde kenmerken worden ingedeeld in vaste groepen en categorieën. Het wordt  gebruikt voor allerhande logistieke, commerciële en financiële toepassingen en is een belangrijke tool voor informatie-uitwisseling.

Frug-I-Com is de organisatie die de GPC Codes voor de verssector onderhoud en op basis van ons softwarepakket multi-admin ontwikkelden wij een tool waarmee dit eenvoudig gedaan kan worden. Bovendien kan de data worden gedeeld middels een openbare widget en gesynchroniseerd d.m.v. een API-koppeling. 

Lees alles over GPC en dit Project op one website multi-admin.nl.

Al eerder ontwikkelden we voor IFPS-Global een systeem voor het onderhouden van PLU-Codes: een ander soort codereeks wat staat voor Price Look Up. Binnenkort kunnen deze systemen aan elkaar worden gekoppeld zodat we weer een stap verder zijn in de globale standaardisatie van gegevensuitwisseling binnen de AGF sector.