Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Het nieuwe label van Netsetters

Het nieuwe label van Netsetters

Auditeers┬áis het label achter veel online producten van netsetters. We bouwen online SaaS en gratis te gebruiken producten voor de B2B- en B2C-markt. Auditeers investeert in freelance ontwikkelaars en ontwerpers met geweldige idee├źn, omdat elk klein idee een groot publiek zou kunnen aanzetten.

Vrijheid als een businessmodel

In de afgelopen jaren hebben we voornamelijk gewerkt voor klanten; het ontwikkelen van applicaties, websites en producten die zij zelf op de markt hebben gezet. Dit doen wij uiteraard meestal met erg veel plezier. Toch knaagt er soms iets aan ons; dingen die wij zelf anders hadden aangepakt, in plaats van (no offence!) ons te laten overrulen door de opdrachtgever. Om die reden zijn we Auditeers gestart als een bijproject. We bouwen onze eigen advertentie-ondersteunde tools en sites voor consumenten en bedrijven.

Jouw merk in onze producten

Met onze interne software en veel verbonden hulpprogramma's en websites kunnen we een merk of product serveren aan die mensen die het meest converteren. Op basis van locatie, apparaat, demografie, tijdstip van de dag en het klikgedrag uit het verleden berekenen we de juiste advertentie voor de juiste persoon op het juiste moment.

No-cure no-pay

De merk- of product owner betaalt alleen als de deal met de consument gesloten wordt. We werken op een no-cure no-pay-basis. We werken samen met meerdere advertentie- en affiliate netwerken die de tracking doen. We helpen je graag bij het vinden van de juiste contacten die passen bij jouw organisatie.

Verschillende initiatieven

Auditeers heeft al verschillende projecten succesvol afgerond. Zo hebben we verschillende websites met keuze tests zoals Mijnskigebied.nl of Mijnbespaargids.nl, maar ook websites die informatie bundelen om zo een beter overzicht te kunnen geven aan consumenten, bijvoorbeeld The Casino Wizard.