Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

De leukste online en offline uitjes

De leukste online en offline uitjes

De afgelopen maanden hebben we intensief samengewerkt met de jongens van Magna Entertainment. We hebben onder andere soft software voor online pubquizzen ontwikkeld, livestream pubquizzen en op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden voor het ontwikkelen van mobiele GPS gebaseerde games. 

Website op basis van October CMS

De verkopen zijn inmiddels gestart en de quizzen mogen gerust succesvol genoemd worden! Maar verkoop kan natuurlijk altijd beter en daarom hebben wij naast de verschillende software een website voor Magna Entertainment gemaakt op basis van ons favoriete content management systeem: October CMS.

De cms-website heeft alle functies die van een moderne website verwacht mogen worden. Een systeem om pagina's aan te maken met verschillende soorten contentblokken, een filemanager, diverse stijlen, overzichtspagina's, detailpagina's, contactpagina's etc.

Koppelingen

Daarnaast heeft de website (binnenkort) een koppeling met het programma Teamleader: Hierdoor worden alle aanvragen voor uitjes en evenementen via de website direct  verwerkt in dit softwarepakket. Daarmee wordt het bijvoorbeeld zeer eenvoudig om van aanvraag, naar offerte, naar projectplanning, uitvoering en facturatie te gaan. 

Daarnaast is er een mogelijkheid om via de website direct in te schrijven voor de nieuwsbrief van Magna Entertainment middels Mailchimp.

Magna Entertainment:
De leukste uitjes voor grote en klein groepen

Al meer dan 10 jaar organiseert Magna Entertainment de meest uiteenlopende uitjes voor de meest uiteenlopende groepen. Van grote corporate events waarbij een hele dag wordt georganiseerd van ontbijt tot feestavond, of een leuke middag voor families, vrienden of vrijgezellenfeesten. Hiervoor heeft Magna tal van games op de plank liggen die direct gespeeld kunnen worden of helemaal gepersonaliseerd volgens de wensen van de opdrachtgever. Wat dacht je van Ranking the Stars met collega's of Wie is de saboteur met een club vrienden, midden in het centrum van je favoriete stad? Magna is overal in Nederland thuis met presentatoren door het hele land verspreid. 

De huidige crisis heeft organisaties zoals Magna natuurlijk hard geraakt. We zijn blij dat we hierbij kunnen helpen door zo veel mogelijk digitaliseren van de reeds bestaande uitjes en games en mensen alsnog een leuke tijd met elkaar laten hebben. Magna is er in gespecialiseerd om elk uitje met veel persoonlijke zorg samen te stellen, of het nu een bestaand concept is of een uniek dagprogramma. Ook de software voor de digitale uitjes is zo ontwikkeld dat er voldoende ruimte is voor custom aanpassingen. Op deze manier kan elk uitje nog steeds worden samengesteld volgens de persoonlijke wensen van de klant.