Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

E-coaching voor Molijn Training

E-coaching voor Molijn Training

Website met bestelfuncties, cursusadministratie, ledenbeheer en e-learningportaal voor cursisten, trainers en (hr)managers. 


Over Molijn Training

Molijn Training richt zich in haar trainingen op duurzame inzetbaarheid op de werkvloer. Er is een trainingsaanbod ontwikkeld op basis van de 5 PROFI-competenties en binnen deze 12 trainingen draait alles om zelfontwikkeling en gedragsverandering. Elke training bestaat uit 1 trainingsdag met een select groepje van 12 deelnemers, op deze manier gaat iedereen naar huis met voldoende persoonlijk inzicht en een eigen actieplan. Hierna volgt een e-coachingstraject om het geleerde in de praktijk te brengen. Kenmerkend voor Molijn Training vinden wij dat de er enorm goed wordt ingespeeld op de persoonlijke behoefte van elke deelnemer. Waardevolle trainingen, met persoonlijke aandacht, tegen redelijke prijzen. 

Website op basis van CrossCMS

De website van Molijn Training hebben we in 2014 ontwikkeld op basis van CrossCMS. Hier is uiteraard alle informatie te vinden over de organisatie, PROFI-competenties en het trainingsaanbod. Een passende training vind je gemakkelijk door het PROFI-filter of in de agenda om je vervolgens direct in te schrijven en te betalen via iDeal, PayPall, Creditcard,op factuur of "Molijn Training Credits".

E-learning / Online coachingsportaal

In het online administratie- en e-coachingportaal wat we speciaal voor Molijn hebben ontwikkeld, krijgen deelnemers nadat ze zich hebben aangemeld toegang tot hun persoonlijke dashboard. Daar kunnen zij zich onder andere aanmelden voor meerdere trainingen, voortgang bekijken, persoonsgegevens wijzigen, certificaten downloaden en handouts / theorie inzien.  etc. Daarnaast hebben ze toegang tot de e-learning omgeving waar vóór en ná de training diverse opdrachten klaar staan die vervolgens worden nagekeken door de trainers.  
Deelnemers worden per e-mail en sms op de hoogte gehouden van nieuwe coachingsopdrachten, resultaten en algehele voortgang.

(HR-)Managersfuncties

Maar er is ook een aangepaste versie voor contactpersonen van bedrijven (managers/secretaresses). Zij kunnen bijvoorbeeld medewerkers aanmelden voor een training en hun voortgang bekijken, incompany-trainingen volplannen, credits kopen en deze verdelen onder medewerkers etc. 

Trainersfuncties

Ook voor trainers zijn er speciale functies. Via het portaal kunnen zij de deelnemers van hun training zien en aanwezigheid bijhouden. Daarnaast is er de e-learning modules waar trainers de ingezonden opdrachten van deelnemers kunnen inzien en feedback / coaching kunnen geven. 

Koppeling AFAS-boekhouden

Het gehele systeem is gekoppeld aan het boekhoudpakket AFAS zodat dat allemaal lekker automatisch geregeld wordt.