Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

EDU-DEX XML feed

Voor onze opdrachtgever Molijn Training ontwikkelden we een XML-feed om hun cursussen automatisch te synchroniseren met het systeem van EDU-DEX. Vanuit daar worden de trainingen verder verspreid naar de (interne) systemen en zijn de trainingen te reserveren door bijvoorbeeld HR managers of door medewerkers middels bedrijfsportals, intranets en interne/externe reserveringssystemen. 

EDU-DEX

EDU-DEX is in 2013 als open standaard gelanceerd door een grote groep opleiders in alle sectoren van de markt en is dè standaard in de opleidingsmarkt. De onafhankelijke stichting bewaakt de transparantie, kwaliteit en neutraliteit.  Elke dag gaat actuele informatie over ruim 50.000 opleidingen, van meer dan 100 opleiders, naar meer dan 200 bedrijven en portals.
Het programma wordt onderschreven door de Rijksoverheid, provincies en gemeenten en wordt verplicht gesteld door steeds meer grote bedrijven als Adecco en de NS. Andere gebruikers zijn bijvoorbeeld Eneco, Delta Lloyd, Rabobank en vele anderen.
Molijn kan zich nu voegen bij de andere grote opleiders en intermediairs zoals NCOI, Springest, Schoevers en NTI.  

Molijn Training

Molijn is één van de 100 cursus-, scholings- en trainingsaanbieders die geregistreerd staan bij EDU-DEX. Bij Molijn Training draait alles om zelfontwikkeling en gedragsverandering. Elke training bestaat uit 1 trainingsdag met daaromheen een e-coachingstraject om het geleerde in de praktijk te brengen.
netsetters ontwikkelde al eerder de website met bestelfuncties, cursusadministratie, ledenbeheer en e-learningportaal voor cursisten, trainers en (hr)managers voor Molijn Training.