Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Feestdagen en wijzigingen januari

Feestdagen en wijzigingen januari

Netsetters tijdens de feestdagen

Zoals elk jaar is ons kantoor gesloten rond kerst en nieuwjaar. In de 2 weken rond kerst en nieuwjaarsdag zullen wij geen nieuwe opdrachten uitvoeren of projecten starten. Uiteraard worden werkzaamheden die eerder overeengekomen zijn gewoon uitgevoerd. Het Internet gaat niet met vakantie dus onze monitoring blijft gewoon 24/7 doordraaien. In geval van calamiteiten kun je een bericht achterlaten op het mobiele nummer van je contactpersoon en voor andere vragen of opmerkingen kun je mailen naar support@netsetters.nl, dit adres wordt regelmatig uitgelezen en beantwoord. 

Nieuw jaar, nieuwe prijzen

Sinds dat wij als netsetters zijn begonnen 6 jaar geleden is er veel veranderd: Het aantal netsetters is gegroeid, van keukentafel naar kantoor naar groter kantoor, van kleine websites naar administratiesystemen, van xls-factuurtjes naar klantenportaal,  en van oploskoffie naar bonenmachine. Ook onze leveranciers hebben hun prijzen aangepast en er heeft enige inflatie plaatsgevonden. 

Het enige wat al die tijd hetzelfde is gebleven zijn onze prijzen. Het werd tijd om ook hier aandacht aan te besteden.
In veel gevallen hebben wij onze nieuwe klanten van het afgelopen jaar al met de nieuwe prijzen kennis laten maken. Aankomend jaar zullen de prijzen voor iedereen gelijk getrokken worden. 

Hosting en Clouddiensten:
Onze leveranciers voeren jaarlijks prijswijzigingen door, en zoals je weet voeren wij veel onderhoud uit om de servers te voorzien van de laatste (beveiligings)updates en software, iets wat de laatste jaren meer en meer van belang wordt. Om deze diensten te kunnen blijven leveren hebben wij de prijs van onze VPS'en en hostingpakketten met enkele euro's per maand verhoogd. 

Strippenkaarten:
Toen wij enkele jaren geleden de strippenkaarten introduceerden waren deze enkel geldig voor werkzaamheden als contentmanagement, applicatiebeheer, social media etc. (het lage tarief van €60,-) dat wij hanteren. Inmiddels is de strippenkaart gegroeid en voeren wij ook veel technische en designwerkzaamheden uit middels de strippenkaart (het hoge tarief van €75,-)
Aangezien deze werkzaamheden tegenwoordig duidelijk de overhand hebben en vanwege de verhoging van uurprijzen hebben wij besloten dat de prijs van de strippenkaart daar ook iets in tegemoet moet zien. De strippenkaart blijft de voordeligste manier om een aantal keer per jaar werkzaamheden door ons uit te laten voeren.
Lees meer over onze strippenkaarten >>

Wijzigingen vanaf 1 januari

De nieuwe prijzen zijn van kracht bij nieuwe offertes, offertes die verlopen zijn, en voor de abonnementsdiensten vanaf de eerstvolgende factuur-periode na 01 januari.
Strippenkaarten kunnen tot 23 december nog besteld worden tegen het oude tarief.
Alle prijzen zijn terug te vinden in het vernieuwde document: sla_en_prijzen-netsetters.pdf