Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Het gemak van de strippenkaart

Het gemak van de strippenkaart

Veel onze opdrachtgevers maken gebruik van onze Strippenkaarten. In eerste instantie klinkt het een beetje raar, maar eenmaal gewend wil niemand meer terug.

Waarom een strippenkaart?

Er zijn altijd wel kleine werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden voor je applicatie. We hebben het dan niet over grote nieuwe features of zaken waar een heel functioneel ontwerp voor geschreven moet worden. We hebben het over kleine werkzaamheden; een kleurtje aanpassen, een veldje erbij, een template wijzigen, formulier aanpassen, etc.  Zeker in de eerste maanden na de release van een nieuw product komt dit erg vaak voor.  Daarnaast kun je ook denken aan content die verwerkt moet worden, teksten of afbeeldingen vervangen, settings die nagelopen moeten worden, data importeren, administratieve werkzaamheden, maar denk ook aan (beveiligings)updates van hosting omgeving etc.
Voor al dit soort dingen wil je geen heel traject starten met offertes die goedgekeurd moeten worden, projectscope vaststellen etc, dit wil je gewoon zo snel mogelijk - het liefst vandaag nog - uitgevoerd zien worden.  Voor dit soort zaken hebben we de strippenkaart:

Hoe werkt een strippenkaart?

Met een strippenkaart koop je vooraf een aantal uren in bij Netsetters tegen een flink kortingstarief. Deze is een jaar geldig.
Jij geeft aan wat je graag uitgevoerd ziet worden >> wij geven aan hoe lang we er ongeveer mee bezig zijn >> voeren de werkzaamheden uit >> strepen de gemaakte tijd af op de strippenkaart (afgerond op 15 minuten).
Geen projectplannen, geen offertes, geen eindeloze kleine factuurtjes en vooral: flinke korting!

Wat kost een strippenkaart?

Strippenkaarten komen in allerlei groottes en prijscategoriën, afhankelijk van de aard van werkzaamheden die voornamelijk voor jouw applicatie uitgevoerd moeten worden. In vrijwel alle gevallen komen we met de "Strippenkaart Onderhoud 20 uur" een heel eind. Met deze strippenkaart koop je 20 uur in die voor een mix van bovengenoemde werkzaamheden gebruikt kan worden en kost €1150,-

Vraag ons naar de mogelijkheden! 


Update: Strippenkaarten 2017/2018:

Toen wij enkele jaren geleden de strippenkaarten introduceerden waren deze enkel geldig voor werkzaamheden als contentmanagement, applicatiebeheer, social media etc. (het lage tarief van €60,-). Inmiddels is de strippenkaart gegroeid en voeren wij ook veel technische- en designwerkzaamheden uit via de strippenkaart (het hoge tarief van €75,-).
Aangezien deze werkzaamheden tegenwoordig duidelijk de overhand hebben, en ook 
onze uurprijs wordt verhoogd, hebben wij besloten dat de prijs van de strippenkaart daar ook iets in tegemoet moet zien.

Bestel de strippenkaart nog dit jaar!

Je hebt nog tot 23 december 2017 de tijd om een strippenkaart-20 tegen het tarief van €1000,- te bestellen.
In 2018 zal deze strippenkaart €1150,- gaan kosten.