Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Hey freelancer, ben jij ook een Netsetter?

Hey freelancer, ben jij ook een Netsetter?

Netsetters is een organisatie die niet zou kunnen functioneren zonder z'n freelancers. Voor elk project zoeken we de juiste contacten en stellen we het juiste team samen. Wij regelen de facturatie en uitbetalingen en leveren ondersteuning waar nodig.

Freelancer met een potentiële opdracht?

Als freelancer kan het zijn dat je nét tegen die mooie opdracht aanloopt, maar in je eentje ben je misschien te klein om deze op te pakken. Netsetters kan je helpen met de juiste kennis en middelen om die opdracht tóch aan te nemen, volgens je eigen voorwaarden. We doen alleen wat jij graag wilt dat we doen. Van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het volledig samenstellen van een projectteam.

En andersom werkt het natuurlijk ook; ben je bij ons bekend en hebben we iemand met jouw skills nodig, dan nodigen we je uit om te werken binnen een van onze projectteams. We zijn volledig transparant, ook naar onze opdrachtgevers. We vinden het juist een kracht dat we samenwerken met gedreven freelancers en verzwijgen dat dus ook niet, zodat jij kan werken op je eigen manier. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Gratis werkplek in Breda voor Freelancers

Wij weten hoe het is om kantoorloos te zijn en bieden onze beschikbare plekken gratis aan.  Dus ben jij een freelancer of een werknomade? En ben je op zoek naar een flexplek in het centrum van Breda? Laat het ons weten. We hebben internet, koffie, werkplekken en elektriciteit, wat wil je nog meer?

Laat het ons wel even weten als je komt, om teleurstellingen te voorkomen.

Kennisdeling houd je scherp

Het online landschap verandert snel en iedereen heeft hierin zijn eigen specialiteit. Netsetters vind het belangrijk om elkaar scherp te houden. Daarom doen we aan kennisdeling. Dat kan zijn van een gehele presentatie, tot 1-op-1 samen zitten om elkaar nieuwe dingen en technieken te laten zien. Zo blijven we niet vast zitten in bekende methodes en oplossingen. Dit doen we ook bij bedrijven. Als je een bedrijf kan laten zien wat er allemaal speelt ontstaat er meer begrip en vertrouwen.

Wil jij jezelf of je bedrijf kennis op laten doen in een ongedwongen sfeer? Stuur ons dan een bericht en we komen er wel uit. Ben jij die freelancer met een specialisme dat je graag met anderen deelt? Laat het ons dan ook weten.