Ledenadministatie en eventmanagement voor de NWVT

Website en administratiesysteem voor ledenbeheer, agenda, cursusadministratie en facturatie. Koppelingen met Multisafepay, Mailgun en Mailchimp.

Over de NWVT

De NWVT richt zich op elk tandheelkundig wetenschappelijk terrein dat relevant wordt geacht voor de tandarts in de algemene praktijk. De NWVT houdt de tandarts niet alleen op de hoogte van ontwikkelingen binnen de tandheelkunde, maar streeft er ook naar om de stand van zaken op verschillende gebieden voor het voetlicht te brengen. Met de congressen en cursussen probeert de vereniging de gehele Nederlandse tandheelkundige gemeenschap te bereiken. 

Website met agenda en inschrijfmodule

Voor de NWVT ontwikkelden we een website op basis van OctoberCMS waardoor de organisatie zelf de content van de website kan onderhouden. 

Op de website staan onder andere een agenda en nieuwsoverzicht. Daarnaast is het mogelijk om direct te aan te registreren als lid en je aan te melden voor een van de cursussen of evenementen. 

Koppelingen met payment provider Multisafepay, Mailgun en Mailchimp

Zodra men zich inschrijft via de website als lid of voor een van de evenementen, krijgt men per e-mail een factuur en een link om direct te betalen. Alle betalingen verlopen via MultiSafePay. Zodra de betaling middels iDeal of Automatische incasso is gedaan wordt de bestelling definitief en krijgt men een welkomstmail.

Al het e-mailverkeer verloopt middels de API van Mailgun. Op deze manier zorgen we ervoor dat e-mails juist aankomen, niet door spamfilters geblokkeerd worden en kunnen we statistieken van verzonden e-mails inzien.

Daarnaast is er een optie om je direct op de website in te schrijven voor de nieuwsbrieven van de NWVT.

Adminsysteem voor ledenadministratie en cursusbeheer

Alle aanmeldingen via de website komen binnen in het voor de NWVT ontwikkelde adminsysteem. Functionaliteiten hiervan zijn bijvoorbeeld facturen en herinneringen versturen, cursussen beheren, persoonsgegevens wijzigen, lidmaatschap verlengen/ beƫindigen etc.

Daarnaast is het mogelijk om voor de cursussen scores en punten bij te houden en voor de deelnemers certificaten aan te maken en verzenden. 


vorige