Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Netsetters gaat verhuizen!

Netsetters gaat verhuizen!

Na de zomer zal netsetters gaan verhuizen van het voormalige PTT gebouw in het centrum naar het voormalige Belastingkantoor net buiten het centrum van Breda.

Working Nomads

Onze vaste klanten weten het inmiddels: Wij werken erg veel op locatie in binnen- en buitenland op de meest excentrieke tijden. Met laptops, wifi-dongels en eventuele extra schermen onder de arm worden onze projecten gemanaged en producten ontwikkeld vanuit huis, starbucks of hotellobby.  Toch is het soms erg fijn om een uitvalsbasis te hebben waar je met meerdere mensen samen rond de tafel kunt zitten, mét of zonder pizza, maar altijd met een goeie kop koffie. We denken dat dit daar een geschikte plek voor is. 

"De Teruggave"

De nieuwe naam van het pand: "De Teruggave", verwijst natuurlijk naar de oude gebruiker van het gebouw: de Belastingdienst. Tegelijk verwijst de naam naar de mogelijkheid: het gebouw wordt teruggeven aan de stad. Het pand staat midden in een gebied waar je vroeger eigenlijk helemaal niet wilde komen: De belastingdienst, de rechtbank en de militairen waar men in dienst moest.
Met project "De Teruggave" wordt het gebied met karakteristieke gebouwen en park aan de rand van het centrum teruggegeven aan het gewone volk van Breda. 

Onze zusje: Auditeers

Onder het label Auditeers ontwikkelen en investeren wij in diverse online producten. In de meeste gevallen gaat het om gratis te gebruiken tools, SaaS producten voor de B2C en B2B markt. Deze worden mogelijk gemaakt door advertenties, affiliate diensten en betaalde content.
Netsetters en Auditeers verhuizen samen naar het nieuwe kantoor. Zelfs onze huidige buren Magna Events, Mobulux en WW Affiliate zullen met ons meeverhuizen.