Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Netsetters klantportaal

 

De reden dat wij Netsetters zijn begonnen is natuurlijk omdat we het leuk vinden om met onze opdrachtgevers samen te werken aan projecten. We streven er altijd naar om het optimale uit een budget te halen en het is natuurlijk doodzonde als veel van onze tijd dan in administratie, CRM, en boekhouding gaat zitten. 

Daarom hebben wij een nieuw systeem wat nóg meer van dit soort werkzaamheden uit handen neemt. Maar nog belangrijker: Waardoor je zelf meer inzicht krijgt en snel dingen zelf kunt regelen. 

De digitale facturatie voor hosting en domeinen ging voor een groot deel altijd al automatisch. Onlangs hebben we dit uitgebreid en heeft elke klant toegang tot zijn eigen klantportaal.
Op dit portaal heb je onder andere de volgende mogelijkheden:

  • Overzicht van de hosting/ domeinen/ certificaten en andere diensten die je bij ons afneemt
  • Facturen en betaalstatussen inzien
  • Offertes goedkeuren
  • Nieuwe domeinen bestellen
  • Hosting aanvragen zoals extra opslagruimte of geheel nieuw account.
  • Opzeggen van hosting en domeinen
  • Extra modules voor CrossCMS bestellen zoals webshop, nieuwsbrieven, fotoboeken etc.
  • Andere standaard producten en diensten bestellen zoals e-mailhosting, hulp bij het instellen van e-mail, CMS-cursus, strippenkaarten, etc.

Ticket-systeem:

Ook krijg je in het klantportaal toegang tot een ticket-systeem. Als je vragen of opmerkingen hebt over een bestaand product of dienst die je bij ons afneemt, kun je hier een ticket indienen. Door het gebruik van dit systeem kunnen we de communicatie voor iedereen inzichtelijk houden en taken of vragen direct doorzetten naar de juiste persoon.
Natuurlijk is het geen probleem als je liever even persoonlijk contact met ons wil opnemen! We blijven uiteraard gewoon bereikbaar per e-mail op support@netsetters.nl.


Naast dit klantportaal zijn er natuurlijk nog tal van andere functionaliteiten die ons werk gemakkelijker maken waardoor we weer meer tijd over houden voor de écht belangrijke dingen: Het ontwikkelen voor en servicen van onze opdrachtgevers :)

Je vindt het klantportaal op mijn.netsetters.nl