Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Nieuwe Backup voor je VPS

Nieuwe Backup voor je VPS

Je moet er niet aan denken dat er iets gebeurd met je data waardoor je site of applicatie dagen offline of onbereikbaar is. We vertrouwen steeds meer data toe aan onze servers en gaan er vanuit dat hier niks mis mee kan gaan.

Met een uptime van 100% over 2016 heeft Netsetters een betrouwbare infrastructuur waar je op kunt bouwen.
Maar ook een gebruikersfout zit in een klein hoekje; Je gooit per ongeluk net de verkeerde documenten weg, verwijderde per ongeluk een hoop gebruikers, je verwijderd pagina's, facturen in je systeem worden overschreven door een aangepaste instelling....

Voor klanten met een eigen VPS / Maatwerksoftware kunnen gebruik maken van onze nieuwe back-up mogelijkheden.

Offsite Back-ups, een veilig gevoel

Een offsite back-up betekent dat de data opgeslagen wordt op een andere locatie (serverpark) dan waar de webserver staat. Hierdoor ben je niet alleen onafhankelijk van de server (hardware), maar ook van de locatie. In het meest onwaarschijnlijke geval dat er iets gebeurd met het serverpark (faillissement, (natuur)ramp, groot defect) is de backup altijd nog beschikbaar. Vanuit een backup kunnen wij bijna gelijk weer een nieuwe server opzetten waardoor continuïteit is gewaarborgd.

Veel ruimte, veel back-ups

Onze back-ups beginnen vanaf 2TB (Terabyte), een gigantische hoeveelheid ruimte waardoor we veel backups kunnen maken. Zo wordt er van de huidige dag elke 4 uur een backup gemaakt. Daarna bewaren we 4 weken lang elke dag een backup. Dit zijn dus 33 versies die we van je software opslaan.

Gratis terugzetten van een back-up

Neem je een back-up oplossing af en er gebeurt iets, dan kan je tot 1 keer per maand gratis een back-up terug laten zetten. Je noemt een tijdstip of dag, en wij zetten de backup terug naar die dag, zonder kosten. Dit alles binnen de gestelde tijd van de afgenomen SLA. 

Tijdelijk het eerste kwartaal met 25% korting

Voor huidige klanten en nieuwe klanten tot 1 maart 2015 is er nu 25% korting op back-ups voor het eerste jaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.