Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Nu verkrijgbaar: Strippenkaart XL

Nu verkrijgbaar: Strippenkaart XL

Onze strippenkaarten zijn razend populair. Geen gedoe met offertes, prijsindicaties, projectplannen... maar gewoon diezelfde dag nog aan de slag!  Speciaal voor de opdrachtgevers die ons over een langere periode meer dan 10 uur per week inzetten hebben wij nu:

 de strippenkaart XL:
30 uur voor €1.650,-

zonder strippenkaart betaal soms wel 50% méér 
dan met een strippenkaart! *
 

Waarom een strippenkaart?

Er zijn altijd wel kleine werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden voor je applicatie. We hebben het dan niet over grote nieuwe features of zaken waar een heel functioneel ontwerp voor geschreven moet worden. We hebben het over kleine werkzaamheden; een kleurtje aanpassen, een veldje erbij, een template wijzigen, formulier aanpassen, etc.  Zeker in de eerste maanden na de release van een nieuw product komt dit erg vaak voor.  Daarnaast kun je ook denken aan content die verwerkt moet worden, teksten of afbeeldingen vervangen, settings die nagelopen moeten worden, data importeren, administratieve werkzaamheden, maar denk ook aan (beveiligings)updates van hosting omgeving etc.
Voor al dit soort dingen wil je geen heel traject starten met offertes die goedgekeurd moeten worden, projectscope vaststellen etc, dit wil je gewoon zo snel mogelijk - het liefst vandaag nog - uitgevoerd zien worden.  Voor dit soort zaken hebben we de strippenkaart:

Hoe werkt een strippenkaart?

Met een strippenkaart koop je vooraf een aantal uren in bij Netsetters tegen een flink kortingstarief. Deze is een jaar geldig. 
Jij geeft aan wat je graag uitgevoerd ziet worden >> wij geven aan hoe lang we er ongeveer mee bezig zijn >> voeren de werkzaamheden uit >> strepen de gemaakte tijd af op de strippenkaart (afgerond op 15 minuten).
Geen projectplannen, geen offertes, geen eindeloze kleine factuurtjes en vooral: flinke korting!

*Met een strippenkaart koop je vooraf tegen een vaste prijs een aantal uur in en wordt er geen onderscheid meer gemaakt in onze verschillende uurtarieven. Daardoor kan de korting oplopen tot wel €27,50 per uur. Wanneer een klus meer dan 3 uur kost zal in overleg een projectplan / functioneel ontwerp met offerte worden opgemaakt.