Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Website met Realworkskoppeling Willems Makelaars

Website met Realworkskoppeling Willems Makelaars

Website voor Willems Makelaars met CMS en koppeling Realworks CRM-software

Over Realworks en Willems Makelaars

Realworks is de CRM-software waar bijna alle NVM-makelaars in Nederland mee werken. Het biedt ideale oplossingen voor het beheer van klanten, prospects en de te verkopen objecten. Ook kunnen vanuit hier meteen objecten doorgezet worden voor vertoning op Funda. 

Joep Willems is al meer dan 25 jaar makelaar in Breda en bij kennismaking viel ons al meteen op wat een enorm warme vriendelijke man het is. Erg belangrijk en fijn om begeleid te worden door iemand zoals hem bij dit soort belangrijke beslissingen. 

Website willemsmakelaars.nl

In samenwerking met Tom Willems (webdesign) ontwikkelden we voor Joep Willems een website op basis van Cross CMS. 
Enkele leuke features aan de website zijn bijvoorbeeld de interactieve kaart op de aanbod-pagina, en de wijk-informatie die we automatisch inladen bij de aangeboden woningen. 

Koppeling Realworks CRM-software

Door een koppeling tot stand te brengen met Realworks CRM-software halen wij automatische de eigenschappen op van de aangeboden woningen. 

Deze data slaan we vervolgens op in onze eigen database en gieten deze in  “Willems Makelaar -stijl” op de website. Vervolgens worden hier waar van toepassing de 3d-foto’s en video’s aan toegevoegd die Joep zelf kan invoeren in het CMS.