Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Seeligkwartier: Een nieuw stuk Breda voor en door Bredanaars

Seeligkwartier: Een nieuw stuk Breda voor en door Bredanaars

De gemeente Breda koopt twee grote gebieden aan de rand van het centrum terug van het Rijk. Samen met iedereen die dat wil wordt er de aankomende jaren nagedacht over de invulling van dit gebied. In 2020 wordt er een gezamenlijke visie ontwikkeld. Mede gezien de mooie centrale ligging is het de bedoeling dat het gebied écht iets gaat bijdragen aan de stad. De gemeente heeft ontwerpbureau Open Kaart in de hand genomen om Bredanaars op gelijkwaardige manier mee te laten werken aan een plan voor het Seeligkwartier

Communicatieve inspirerende website

Netsetters ontwikkelde de website waarmee de partners deelnemers kunnen werven en kunnen communiceren over de voortgang van de plannen. Het werven van deelnemers gaat voorlopig door een simpele koppeling met mailchimp. Deze software heeft in princiepe alles wat er nodig is dus daar hoeft niets meer aan toegevoegd te worden.  Verder kan de website worden gebruikt voor het delen van informatie, (inspirerende) nieuwsartikelen en agenda-items. 

Webdesign by De Ontwerpers

Het webdesign is, net als de huisstijl van het Seeligkwartier / de Gasthuisvelden, ontworpen door onze oude buren van ons voormalige kantoorpand aan de Oude Vest in Breda: Peggy en Marjet van De Ontwerpers, met wie we ook al samenwerken voor o.a. Volksuniversiteit Breda en GreenQuays. Netsetters heeft het grafisch ontwerp omgebouwd naar responsive HTML templates zodat de website ook op andere apparaten goed te bekijken is. Vervolgens zijn deze naar CMS templates omgebouwd zodat de website zelf door de opdrachtgever onderhouden kan worden. 

Website op basis van CMS

De website is ontwikkeld op basis van ons CMS zodat de partners deze zelf kunnen onderhouden door bijvoorbeeld het toevoegen van nieuws, afbeeldingen, projectupdates en natuurlijk de Vlogs van Manon en Mascha van Produced By MM. Net als zo'n project staat een website natuurlijk ook niet stil. We blijven uiteraard betrokken bij het project voor allerhande uitbreidingen en wijzigingen en in de toekomst.