Nieuws, Blog & Portfolio

Bekijk ons werk, laatste nieuws en weetjes

Uitfasering CrossCMS

Uitfasering CrossCMS

Publicatiedatum: 06 December 2017

In 2011 ontwikkelden wij een nieuw CMS voor onze klanten, CrossCMS. Maar het online landschap veranderd snel. Met nieuwe eisen voor beveiliging, opslag en snelheid. Ook is het gebruik van websites mobiel explosief gestegen, wat ook andere technieken en eisen met zich mee bracht. Om aan deze eisen te voldoen hebben wij een jaar geleden een nieuw CMS mee-ontwikkeld waar al onze nieuwe klanten nu al gebruik van maken. Ook is dit CMS onlangs nog getoetst door het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Langzaam zien wij de meeste klanten nu hun sites vernieuwen en dus tevreden overgaan naar het nieuwe CMS. Vanaf 2018 zullen wij in CrossCMS geen nieuwe updates meer doorvoeren, functionaliteiten toevoegen of verbeteringen aanbrengen. Een website moet toch zeker wel een jaar of 3 tot 5 meekunnen, dus het CMS zal nog wel gewoon een poosje doordraaien en Uiteraard zorgen we wel voor beveiligingsupdates wanneer nodig. 

Mocht je nog gebruik maken van CrossCMS en is de site aan een vernieuwing toe. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een ombouw.