Content Management Systeem

Altijd en overal eenvoudig je website bijwerken

het cms in het kort.

Het CMS kan gebruikt worden voor de middelgrote websites en organsiaties die hun eigen content willen beheren. Op een eenvoudige manier kunnen pagina's vanuit een boomstructuur worden aangemaakt en bewerkt.

Uniek aan dit CMS is dat pagina's kunnen worden opgebouwd vanuit vooraf ingestelde paginatemplates. Kies een ander paginatemplate en de afwijkende velden zullen automatisch in het editscherm verschijnen

oneindige uitbreidingen

Naast het toevoegen van standaard pagina's zijn er uiteraad mogelijkheden om andere entiteiten toe te voegen zoals nieuwsberichten, producten, agenda-items, slideshows en meer.

Door het open-source karakter kunnen ook andere ontwikkelaars en systemen op het CMS aansluiten voor bijvoorbeeld het synchroniseren van content/data of toevoegen van nieuwe functionaliteiten

een nieuwe website in 3 stappen.

In ons CMS staat content totaal los van webdesign of techniek. Hierdoor zijn er altijd wijzigingen door te voeren in één van deze drie onderdelen zonder dat er een volledig nieuwe website gemaakt hoeft te worden.
Macbook
1.

Verzamel de content.

"Content is king" zeggen ze vaak: bedenk als eerste wát er gecommuniceerd moet worden. Denk aan teksten, media, pagina's, producten, berichten en menustructuur.

Langzaam zal duidelijk worden welke overige functies de website nodig heeft.

2.

Bepaal het webdesign.

Laat een webdesigner een custom ontwerp maken die helemaal past binnen de huisstijl en wensen. Deze kan aangeleverd worden als HTML.

Óf kies een van de tienduizenden bestaande designtemplates die online te vinden zijn.

3.

CMS configuratie

Het CMS wordt geinstalleerd en design geimplementeerd: elk paginatype met zijn eigen template dat hergebruikt kan worden.

Het systeem wordt op maat geconfigureerd met de functionaliteiten die voor deze site nodig zijn om snel zelf aan de slag te kunnen.

Content Management: Altijd up-to-date!

Met ons Content Management Systeem heb je geen excuus meer om je site te laten verouderen. Update je content waar en wanneer je maar wil binnen no-time!
Chrome iPad iPad

volledig te customizen.

Het CMS kan zo eenvoudig of uitgebreid ingericht worden als gewenst. We proberen hier altijd een juiste middenweg in te vinden.
iPhone

Layouts en paginatemplates

Maak pagina's aan volgens vooraf ingestelde stijlen en designtemplates

Paginatypes

Elk type pagina heeft zijn eigen stijl en dus ook bijbehorende invoervelden in het CMS

Statistieken

Intergratie van google analytics: alles op één plek inzichtelijk

Dashboardfunctie

Direct na inloggen een overzicht van pagina's gebruikers en andere statistieken

Menustructuur

Pas eenvoudig de menu's op je website aan zoals in de header of footer

Entiteiten toevoegen

Pagina's en Nieuwsitems niet genoeg? naar wens voegen we producten, slideshows, locaties en andere entiteiten toe!

Interesse in ons Content Management Systeem? mail ons