Multi-admin

Samen werken en communiceren

multi-inzetbaar.
eenvoudig in gebruik.

Verhoog de productiviteit met ons Multi-admin systeem, in te zetten als portal, intranet, online leersysteem meer. Werk samen vanuit één omgeving met collega's, medewerkers en/of cliënten.

Chrome iPad
Gebruikers & Gebruikersroepen.

gericht op samenwerken

Het systeem is speciaal gemaakt voor die plekken waar meerdere personen samen moeten werken aan verschillende taken. Collega's en medewerkes in een intranet, studenten binnen portal of klanten via een klantportaal.

Koppelingen & Synchronisatie.

alles op één plek

De website voorzien van de laatste nieuwsartikelen of agenda-items; direct vanuit het intranet. Vraag ons naar de mogelijkheden om te koppelen met reeds bestaande externe systemen zoals website, ledenbeheer, klantenbestand of agenda's.

Flexibel & Customizable.

écht multifunctioneel

Het systeem is te zien als verzamelplek van diverse kleinere applicaties. Voor elke gebruiker of gebruikersgroep kan het zo geconfigureerd worden dat hij alleen dat ziet of kan aanpassen waar hij de juiste rechten voor heeft.

Toepassingen.

Door de juiste configuratie van de verschillende modules multi-inzetbaar

intra- / extranetAlleen met collega's of interactief met klanten en leden

VVE's / HuurgemeenschapHuisregels, ruimtes, planningen en afspraken beheren

Scholen/CursusinstellingenLaat studenten en deelnemers inloggen voor de laatste stand van zaken

KlantportaalLaat klanten zelf gegevens inzien, wijzigen, of support aanvragen

Online communitiesForum software en ticketsysteem voor eenvoudig delen van info

Ruimteplanner / VerhuurMakkelijk planningen maken en automatiseren van verhuur

Case study: gemeente breda

Gemeente Breda was een van de eerste partijen die onze portal inzette voor het bedrijvenverzamelgebouw De Teruggave lees meer
Chrome iPad

Modules en functionaliteiten.

Door de verschillende modules aan elkaar te koppelen ontstaat in multifunctioneel systeem. Enkele voorbeelden:

Planning

Plan of stuur datumprikker voor vergaderingen en meet-ups. Reserveer beschikbare ruimtes. Stuur RSVP en zet gelijk in de agenda

Kalender

Agenda met alle evenementen, maar bijvoorbeeld ook vergaderingen, dagemenu's, bijeenkomsten, exposities, trainingen en talks.

Nieuws

Laat iedereen meewerken aan de gezamelijke nieuwsvoorzing. Selecteer doelgroep per bericht zoals openbaar, afdelingen of gebruikersgroepen.

Notificaties

Stel iedereen op de hoogte van belangrijke mededelingen, wijzigingen, huisregelementen en/of nieuwe gebruikers. Alleen ín de portal of direct per mail.

Forum & Support

Overleg, maak afspraken, werk samen met collega's of biedt support aan cliënten met behulp van de geïntergreerde forumfunctionaliteit.

Gebruikers en rechten

Ongekend uitgebreid rechten- en gebruikersbeheer. Door het aanmaken van gebruikersgroepen kunnen events, nieuws of notificaties specifiek gericht worden.

Locaties & ruimtes

Voer adressen, gebouwen, appartementen, klaslokalen, afdelingen, zalen, kantoren, flexplekken of andere ruimtes in voor verhuur, navigatie en planning.

portaal en dashboard

Een portaal voor klanten, of een dashboard voor medewerkers. Een custom dashboard voor elk type gebruiker met persoonlijke widgets.

bestandsbeheer

Nooit meer bestanden kwijt of verschillende versies. Upload je bestanden en geef aan wie deze in mag zien of wijzigen.